neděle 16. prosince 2012

Pár tipů na vánoční dárky na poslední chvíli

Pokud už nemáte nakoupeno z posledních týdnů, určitě vás to čeká příštích dnech.
Pro mě osobně je vždy nejtěžší vymyslet něco pro tátu... Ale pokud má váš táta/dědeček/bratr nějaké hobby, asi je to jednodušší.
Já se zaměřím na ty ženské dárky. :) Pro maminky, tety, kamarádky... A především na takové, které seženete v příštím týdnu velmi snadno. Já sama bohužel čekám už nějakou dobu na balík z Anglie, tak snad přijde.


Balíček s péčí Sephora
Vyberete si vůni, koupíte tři výrobky a zaplatíte 2 nejdražší.. (Nabídka v Sephoře běží už snad neustále.) Většina z vás to určitě zná. Pokud vyberete dobře, vejdete se krásně do 300 Kč. Navíc Vám je zabalí zdarma do naprosto super krabičky! Myslím že bez nich by to nebylo ono. Tenhle rok nabízí klasické černé a pak vánoční červené. V nové kolekci je ke každé vůni dostupná i svíčka. Do balíčku můžete namíchat i něco  jiného od Sephory. Co třeba stíny ve stejné barvě? Většinou volím kombinaci- krémový sprcháč, scrub (můj favorit) a svíčka. Nejkrásnější je asi vanilková a borůvková vůně.


Přívěsek na klíče
V mém okolí je teď spousta lidí, kteří mají nový byt, auto... (a já pořád nic :D), takže přívěsek na klíče by v mém okolí byl správný dárek. Někoho kdo jich má na klíčích už 10 tím asi ale moc nepotěšíte :D Prostě to chce sledovat na co si okolí stěžuje. V každé bižuterii alespoň pár kousků najdete. Z dražší kategorie doporučuji prodejnu Guess- mají dokonalé přívěsky. A nebo třeba klíček od Tiffanyho když tu máme konečně tu prodejnu?


Benefit- How To Look The Best At Everything
Naprosto dokonalá krabička, pokud byl někdo moooc hodný. Především může sloužit k seznámení se značkou Benefit. Nebo v mém případě- dárek pro sebe samou. :D Obsahuje mini make-up, Porefessional, korektory Bo-ing a pudr. Já jsem si ho zakoupila především proto, že chci vyzkoušet pudr, korektor i make-up a nechci si od všeho kupovat celé balení. Jedinou nevýhodu vidím v tom, že se prodávají pouze tři odstíny krabiček, a v té nejsvětlejší je z celé kolekce make-upů až 3. odstín- champagne... Takže pokud je vaše kamarádka úplná bledule, nedoporučuji.


Tangle teezer
Asi nemusím představovat :) Vhodný pokud si vaši známí neustále stěžují na nerozčesatelné vlasy. Na internetu se dá sehnat okolo 300 Kč, ve většině lepších kadeřnictví okolo 400,- (Toni&Guy).


Yankee candle
Úžasně vonící svíčky, bohužel dost drahé. Teď je ale 25% sleva na některé vánoční kousky, takže ideální příležitost na vyzkoušení.


Předplatné časopisu
Pro kamáradku ELLE, pro maminku Apetit nebo La Cucina Italiana? Ten si moje mamka kupuje každý měsíc, bohužel mě nenapadlo jí předplatné koupit dřív a teď už pro ní dárek mám.


Lístky do divadla
Dárek který se našim minulý rok líbil asi nejvíc (kupovaný 24. ráno přes internet jako e-vstupenka o:-) ) Doporučuji hry Blbec k večeři, divadlo Bez zábradlí; Slečna Abigail, divadlo U hasičů. Ještě se dají sehnat lístky na leden.


Diář 2013
Rozhodně praktický dárek, který můžete vybrat v nekonečně mnoho designech a udělat s ním opravdovou radost. Tip pro časté návštěvníky všemožných výstav a koncertů- Kulturní diář pro rok 2013 (http://www.papelote.cz/p/kulturni-diar-2023/  Objednávky do zítřejšího večera budou vyřízeny do Vánoc!). Koupíte zde také krásné bloky.


Pero Parker, Waterman
Někomu kdo si zakládá na určitém luxusu a má rád stylové věci, byste mohli udělat radost značkovým perem. A pozor- nemusí jít jen o klasické plnící pero, ale v nabídce jsou i kuličková pera nebo propisky. Seženete v knihkupectví nebo speciálkách snad v každém nákupním centru.

Snad někomu posloužím k inspiraci :)
Přeji krásnou třetí adventní neděli,
Caroline

8 komentářů:

  1. ja uz jsem vsechny darky obstarala, ale mas super tipy, treba to pero bych brala i ja:)
    http://sienastyle.blogspot.it

    OdpovědětVymazat
  2. pekné tipy, tiež som uvažovala nad predplatným na časopisov :)

    BeautyMuffin

    OdpovědětVymazat
  3. Milá Caroline, nezlobila bych se, kdyby se Ježíšek při nadílce inspiroval tvými úžasnými tipy ;-)...Máš skvělý vkus.
    Vivi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není zač, milá Caroline ;-). A hlásím, že jsem z tvého článku nakoupila čtyři dárky, takže já děkuju ;-).
      Vivi

      Vymazat
  4. Super tipy! Inak želám krásne vianoce a pozývam ťa na moju giveaway:
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
  5. yankee candle jsou skvělé, ale opravdu je ta cena dost vysoká..jinak pokud chceš, na mém blogu právě probíhá giveaway o límeček Stefanel, což se může stát dalším z Vánočních dárků, jen trošku opožděně :)

    OdpovědětVymazat