pátek 8. února 2013

Rimmel- co mají slečny v UK a my ne

Vždycky obdivuji na stránkách anglického Rimmelu co tam vše prodávají a přeji si, aby se věci časem dostali i k nám. Už podle dřívějších příspěvků je jasné, že Rimmel mám ráda. Podle mě patří k těm lepším značkám které koupíte v drogerii. Cena je myslím přiměřená, možná bych dala i klidně o něco vyšší, protože snad vše, co jsem si kdy pořídila, mi vyhovuje.
Tyto dva výrobky jsem pořídila na stránce feelunique.com. Kdo nezná- najdete tam spousty kosmetiky od Rimmelu až po Guerlain. Poštovné je navíc do světa zadarmo, a zasílá se z UK, takže se vyhnete placení cla. Ceny jsou občas o něco málo nižší než u nás v Sephoře apod. Dobré je, si třeba počkat na slevy, ale celkově je spíš stránka na to, dostat se k věcem, které se k nám nedováží.
Moje objednávka přišla asi po týdnu :) Vybrala jsem si tyto dvě věci:

Rimmel Clear Complexion Powder - Transparent
Čistý a matný finish po dobu 5 hodin. Vylepšuje pleť díky PureSkin komplexu a minimalizuje pupínky apod. Kontroluje lesk a zmatňuje pleť. 
Já si pudr pořídila především proto, že má zaručit zmatnění. Celkově mám s pudry od Rimmel zkušenost dobrou (StayMatte zná asi každý), takže jsem si řekla proč ho za 6 USD nevyzkoušet.  Konzistence je krémovější, ale pokud máte hrubší štětec, neuvěřitelně práší. Líbí se mi, že je snad ještě jemněji namletý než StayMatte, proto asi ta lehká krémovost. Vydrží rozhodně déle a v kombinaci s mým zmatňujícím hydratačním krémem Garnier, se opravdu celý den vydržím nelesknout!
Bohužel mi přišel rozlomený na tři části. Nejdřív mě to naštvalo a přemýšlela jsem, že napíšu ať mi pošlou nový. Pak jsem si ale řekla, že to je ještě dobrý, mohl být rozsypaný úplně. Takhle jsem jen části zatlačila zpět do krabičky a po pár použití a "rozmazání" štětcem, to není vůbec poznat.
Obal je stejný jako u StayMatte, takže nic moc do kabelky, ale na doma stačí.
Bohužel v takovém stavu mi přišel :( Dolní část rozlomená na dvě půlky a víčko celé zaprášené. 

Rimmel Lasting Finish Soft Colour Blush- Pink rose
První dlouhotrvající tvářenka od Rimmel. Ultra jemná krémová pudrová textura pro snadné a rovnoměrné nanášení a přirozené barvy. 
Myslím že tato tvářenka si najde cestu do Čech dřív než pudr. Čekala bych ji nejbližší dobou. Nabízí se ve 4 barvách, já si vybrala méně nápadnou růžovou. Teda to jsem si alespoň myslela, ve skutečnosti se jedná spíše o lesklou růžovo-broskvovou barvu. To mi ale vůbec nevadí, protože se mi odstín moc líbí. Tvářenka je trošku krémová, vůbec nepráší a velmi dobře se nanáší. Myslela jsem, že bude hůř pigmentovaná, ale naopak. Je hodně výrazná a už jedna vrstvička je hooodně vidět. Takže opatrně. Líbí se mi také odstín Santa rose- použitelný jako jemný a přirozený bronzer. Odstín, který se přímo jmenuje Bronze, mi přijde podle fotek hodně do oranžova. Všechny obsahují jemný shimmer.
Balení je plastové, vypadá docela "zničitelně" a je docela maličké. Raději neupouštět :)

A tady už Rimmel v akci- Wake me up, Clear Complexion a Lasting Finish Colour Blush :)


Z obou výrobků jsem nadšená. Ani po jednom jsem ale nijak netoužila, spíš mě zaujali až při projíždění zboží na webu. Věc, kterou ale opravdu nutně chci a potřebuju, je Foundation Clean Finish Matte. Četla jsem spoustu zahraničních recenzí a jsem z něj nadšená. Konečně něco, co by mi opravdu vydrželo na tváři bez lesku. Doufám, že se objeví buď v Čechách, ale to asi ne, když ještě probíhá kampaň na Match Perfection, nebo alespoň někde na internetu k objednání. Na ebay a podobně jsem zatím našla jen druhý make-up z řady- obyčejný Clean Finish, ale ten není tolik zmatňující a proto pro mě zbytečný :)
Kdyby jste někde na Matte narazily, nejde mi prosím vědět :)

Caroline

3 komentáře: