čtvrtek 12. dubna 2012

12/04/2012

Už jsem skoro zdravá, takže jsem dnes konečně vyrazila mezi lidi. Koupila jsem balíky, abych mohla poslat výhru z giveaway a nakonec koupila pár drobností v H&M. Posledních pár dní bylo hodně špatných, nechci tu o tom psát, ale řeknu Vám... Chlapi jsou děsný :D
První věc, o které jsem měla jasno hned jak jsem uviděla slečnu, která je právě strkala na stojan, je šátek. Je růžový (což jsem přesně chtěla), doplněný další zářivou barvou (což jsem taky chtěla) a ještě je na něm leopard. Docela mi připomněl šátky z kolekce od Versace.



Barva asi nejvíc sedí na poslední fotce.

Další je prstýnek, který jsem také už párkrát sháněla, ale podobné jsou většinou až moc velké na moje malé ruce. Tenhle je tak akorát a zůstává výrazný, ale není humpolácký.


Posledním doplňkem jsou trošku praštěné náušnice. Nevím co se mi na nich líbí, ale když jsem si představila že si udělám můj oblíbený copánek na stranu, a na tu druhou, kde bude vidět ucho, si dám tuhle náušnici... Prostě se mi ta představa líbila :D Hned zítra to otestuju na koncertě kam se těším snad už od zimy- Rybičky 48! Jediná potíž je, že se vůbec nehodí k tomu šátku, takže dilema, co nosit dřív. xD



Tak to jsou věci kterými jsem si dnes zpravila náladu. Zítra jdu na ten koncert a se školou jdeme na Neviditelnou výstavu, byli jste někdo? Vůbec nevím co od toho čekat, ale těším se.

Úplně na konec bych Vás chtěla o něco požádat. Kdyby jste si náhodou někdo všiml někde (nejlépe v republice :D) těchto kecek v H&M, napiště mi :( Mají stát asi 299,- a bohužel jsem je nenašla ani v Palladiu, na Andělu, na Příkopech, ani na Václaváku. Měla by to být kolekce Divided, takže na Václavák jsem spoléhala, ale nic. :( Jediné jsem našla v Pall., ale v růžové a ty nechci. Alespoň jsem si je ale vyzkoušela a opravdu jsou super. Jako jedny z mála nemají "vyříznutý" ten předek, ale jsou jako klasické kecky. Nejlepší by byli šedé, případně modré. Takže kdyby jste je někdo viděli, dejte mi prosím vědět :) Prý je u nás prodávali, tak se třeba někde jedny 37 ještě objeví.




Děkuji a mějte krásný pátek,
Caroline

8 komentářů:

  1. tak ten šátek je prostě božíííí :) kecek jsem si nevšimla, ale v úterý vyrážím do "velkoměsta", tak se po nich juknu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Šátek je fakt moc hezký a i kecky se mi líbí. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Chlapi jsou děsní, souhlasím) Ty kecky jsou super! Ale pochybuji, že je seženeš, pokud jsi je nesehnala v nejlepších H&M v Praze/

    OdpovědětVymazat
  4. ten šátek je fakt nádhernej =)

    OdpovědětVymazat
  5. ten šátek je fakt dokonalý :)

    OdpovědětVymazat
  6. Úplně stejné šedé kecky mám z F&F, jen mají šedé kaničky, tak se kdyžtak mrkni tam :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jééé děkuju :) netrvám přímo na těchto takže děkuju moc :)

      Vymazat
  7. šátek je úžasnej:)

    OdpovědětVymazat