pondělí 2. dubna 2012

Punk's not dead.. ?!

No možná jsem ho teď trošku zabila těma srdíčkovejma naušnicema.

Vím, že outfit nic moc zajímavej, spíš se mi líbili ty fotky (ujal se toho bráška). Taky jsem vám chtěla ukázat za 1. můj novej super punk rock dírkovanej a nevim co dál svetr... a za 2. outfit který nosím v tomhle dokonalém počasí vlastně skoro pořád (samozřejmě si měním tričko a občas kalhoty :D). Opravdu už mě vůbec nenapadá co na sebe ráno ve spěchu a ve špatný náladě lepšího natáhnout. Když se oblíknu, většinou si řeknu: "Aspoň bych to mohla doladit nějakejma super botkama...".
No a z pohodlnosti skončím každý den u conversek, maximálně u balerínek. Jo, ty conversky už budou (jsou?) fakt na vyhození. No co, ještě se mnou přežijou v létě nějakej fesťák.
Chystáte se někam v létě na festival, nebo teď někdy na koncert? Já jdu teď v dubnu na Rybičky 48, na Fixu a později na Prague City Festival. To budou asi víc punkový outfity :D V létě snad pojedu na Rock for People, ale tam po dvou dnech budu vypadat asi nepublikovatelně.




Ten svetřík je opravdu ze předu celej prodírkovanej a na ramenou má přišitý lebky. Koupila jsem ho v jednom obchodě na Václaváku, myslim že Jannis? Maj tam docela šílený věci, hrozně barev a tak, nevim proč jsem tam vůbec lezla, ale ještěže jsem to udělala. (Teda ne že bych to měla ještě někdy v plánu.) Tenhle kousek se tam evidentně vůbec nehodil (kromě jeho růžového brášky), tak jsem ho popadla a radši odtamtud odnesla xD
Zbytek outfitu: Ed hardy šátek, Pull&Bear jeans, obyčejné Bershka tílko a Converse boty.



Nezapomeňte na Giveaway! :)
Caroline

10 komentářů:

  1. woow, ten svetr je super :) a conversky jsou super oživení :) líbí se mi to :)

    OdpovědětVymazat
  2. botičky zbožňujem! :-)) a máš naozaj krásnu farbu vlasov! :-)

    someonedifferent-denise.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. ůů, máš nejlepší svetr!
    a taky senzační blog, takže sleduju :)

    OdpovědětVymazat
  4. svetr je úžasný!:) sluší ti to!

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá to dobře :) náhodou ty conversky jsou parádní! :) a máš nádhernou postavu :)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásný outfit... já bych taky chtěla jet na Rock for people, ale za 1. jsem na to MALÁ =D (14 mi je) a za 2. To je pro mě drahý a máma mi řekne že je to zbytečný =D ... ale asi pojedu na České hrady, možná na Votvírák a ještě jsem přemýšlela nad JamRock protože to je tady kousek =)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele tohle si moc dobře pamatuju, a taky mě štvalo že jsem byla ještě "malá" :D Mě by tohle pětidenní šílenství rodiče asi taky nesponzorovali :) Vždycky mám naštěstí přes rok nějakou brigádu... Neboj dočkáš se :))
      Hrady jsou super, doufám že se aspoň na jeden dostanu :)

      Vymazat
    2. Už aby mi bylo aspoň 16, to už by mě možná pustili =D (ještě 2 roky)

      Vymazat