neděle 22. dubna 2012

Sephora...in pink

Určitě to znáte... Máte se učit protože máte důležitou zkoušku/test. A místo toho děláte milion jiných věcí a učení nebo práci přesouváte na stále pozdější hodinu. Právě je 9 večer a ještě jsem se pořádně nekoukla na otázky na zítřejší zkoušku- řidičskou zkoušku! :) Ráno mě čeká test a vidím to tak, že se vůbec nevyspím, protože jsem se na teorii opravdu vybodla. Jízda v úterý snad bude ok. Držte mi palce :)
Teď už k tomu, co jsem dělala. Dozvěděla jsem se že Sephora bude mít opět akci- přines líčidlo a dostaneš na nové 50% slevu. Nové z řady Sephory. Takže vezmu moje starý tužky a půjdu si pro nové. Při projíždění webu mě samozřejmě napadlo dalších tisíc věcí. V první řadě rtěnka. Chci nějakou světle růžovou. Určitě si koupím dvě :D Potom make-up... Dlouho jsem zkoušela ze vzorečků tento na obrázku, a asi si ho pořídím, nemám mu co vytknout. (Než našetřím na Benefit...)
Dál možná nějaký pudr, tvářenku, stíny....
Nabídka se nejspíš nebude vztahovat na laky. Nevíte?


Zjistila jsem, že jsem pěkná Růžovka, když jsem se podívala na výsledný obrázek :D
Příští měsíc bude pěkně náročný, je totiž také ELLE shopping weekend... Takže další peníze fuč.
Ještě si moc dobře pamatuju, když jsem si říkala, že kosmetiku teď vlastně až na make-up žádnou nepotřebuju, a oblečení vlastně taky ne. Nojo.

Zvládněte pondělí :) Pokud dám zkoušku, koupím si největší kafe ve Starbucksu, Bubble tea a pořádně růžovou rtěnku! :D

Caroline

5 komentářů:

  1. Už jsem o téhle akci slyšela a já nevím,ale přijde mi to takové trapné :D Nést tam třeba vyschlou řasenku Bourjois a koupit si za 50% tu jejich.. prostě celý ten nápad se mi zdý uhozený a bude mi trapně, pokud to udělám :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě by asi bylo blbý tam nést make-up od miss sporty a odnést si třeba benefit za 50% :D ale když takový akce dělaj tak s tím musí počítat... Já si asi vezmu nějakou tužku na oči. Ale stejně si koupím určitě další věc za plnou cenu :D taky tohle moc nemám ráda

      Vymazat
    2. Je to zajímavý, proč to tak vůbec mají :D Že by takový průzkum trhu, co ženy používají? :) No uvidím, když mi něco zrovna dojde, tak to třeba vyzkouším :D

      Vymazat
  2. Ahoj :) nominovala jsem tě za tvůj pěkný blog na Versatile Blogger Award, můžeš sama také nominovat nějaké bloggery :)
    Pěkný den

    OdpovědětVymazat
  3. Tahle akce je podle mě úplně v pohodě!) Akorát chtějí udělat svým zákazníkům radost. A ELLE fashionweekend mě uplně děsí, bude tam TAKOVÝCH lidí:D)

    OdpovědětVymazat