neděle 6. ledna 2013

To nejlepší za rok 2012

Rozhodla jsem se po vzoru spousty blogů sepsat to, co se mi z kosmetiky za poslední rok nejvíc líbilo a rozhodně bych si koupila znovu.
Následovat bude článek o největších zklamáních :)
Všechno je samozřejmě subjektivní, co vyhovuje mě, vám nemusí.

Rimmel Wake me up!
V make-upech jsem ještě nenašla žádný, u kterého bych zůstala. Nikdy jsem nešlápla vyloženě vedle, zřejmě proto že nepotřebuji nějaké extra krytí.
Wake me up si ale rozhodně koupím znovu. Překvapivě chvíli trvalo než jsem se s ním sžila. Třpytek v něm jsem se ze začátku bála, ale pak jsem přišla na to, že opravdu nejsem jak sluníčko a můžu nanést i větší vrstvu. Díky němu bych od Rimmel chtěla vyzkoušet i Match Perfection.

Benefit POREfessional
Vyhrála jsme ho na facebooku Benefitu, v soutěži s agentkou SpyGal a používám ho od té doby neustále. Snižuje lesk, make-up lépe drží (včetně stínů, linek..) a je prostě taaaak hebký.

Maybelline Fit me pudr
Asi bude i samostatná recenze na pár věcí od Maybelline, nějak jsem si tuhle značku oblíbila. Rozhodně patří k těm lepším z drogerií. Chtěla bych vyzkoušet z řady Fit me i tvářenku. Pudr je totiž krásně jemný, zmatňuje i lehce sjednocuje a nevytváří "nánosy". Krabička je také jeho plus.

Rimmel Lasting Finish by Kate n. 5
Nejkrásnější odstín, rtěnka, obal... Já mám odstín č. 5 a jsem moc spokojená. Není to barva na každodenní nošení ale i tak ji často využiji. Nejvíc se mí líbí odstíny v řadě Lasting finish matte by Kate, ta se u nás ale neprodává klasicky. Kouknout se můžete tady.

Benefit They're real!
Asi nemusím nic moc dodávat, zařadila bych ji mezi 5 nejlepších řasenek co jsem kdy měla. K ní bych mohla přidat ještě od Benefitu Bad Gal, ale u té mi přišlo že rychle vyschla. Určitě si aspoň jednu z nich ještě pořídím. Recenze už byla tady.

Astor Play It Big
Stejně jako u make-upů, i řasenky zkouším vždycky jiné, ale tuhle mám už druhou a vyhovuje mi. Na mě ale moc nedejte, namaluji si řasy prakticky s čimkoliv a s většina řasenek mi udělá krásný objem a délku. Doporučuju nakoupit v Německu, u nás neví co by za Astor chtěli. Mamka používá ty zlaté řasenky od Astor a taky je spokojená. Ty vytvoří snad ještě větší objem :)

 Dvoufázový odličovač voděodolného make-upu Sephora
A co s tím vším večer než jdete spát? Nějaký pořádný odličovač.
Jediný dvoufázový odličovač který když protřepu, za 5 sekund není opět rozpojený.
Jediný odličovač kterým si nemusím drhnout oči jako blázen.
Ale pozor. neodličovat s ním celý obličej, je dost mastný.

Jak vidíte, do přehledu nepatří rozhodně jen drahé značky. Mezi největšími stálicemi budou asi vždy především značky typu Astor nebo Maybelline. Rozhodně proto, že člověk vyzkouší mnohem víc výrobků, protože jsou dostupnější. A při jednom zklamání mě to nemusí odradit na 100%. U dražších značek si to člověk hooodně rozmyslí, zda zainvestuje znovu. Z úplně "levných" značek mě nezaujalo nic- ani S-he, Essence, Elf... Vždycky zklamání.
Na straně druhé u mě vítězí Benefit, ikdyž i ten mi přinesl jedno velké zklamání. Od něj to jenom víc bolí, vzhledem k ceně :) POREfessional ho ale zachránil a rozhodně ještě budu zkoušet.

Jaké jsou Vaše nejoblíbenější produkty, které už nevyměníte?
Caroline

BTW Po přečtení staršího článku u Mii  se přidávám mezi zájemce o SWAP :)) Kdyby někdo něco organizoval, dejte mi prosím vědět.

9 komentářů:

  1. ten červený rúžnemá chybu ..

    pozivame vas na našu giveaway
    http://aj-ro-na.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  2. Wake me up od Rimmelu jsem si koupila nedávno a jsem s ním taky nesmírně spokojená :-) A z řasenek je to jednoznačně Great lash od Maybelline!
    Odličovače střídám a rtěnky poslední dobou moc nepoužívám.Z pudrů je to potom velice známý Sty matte :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Stay Matte je klasika :) Taky jsem ho používala a určitě ještě někdy budu :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tu rtěnku mám taky, odstín 01 :) je spíš na večerní líčení ale je krásná. Jak obal, tak vůně, pigmentace, jsem prostě spokojená. Nemohla bys prosím nějak blíž popsat ten make-up wake me up? Myslím tím třeba to krytí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kryje tak středně, určitě zakryje třeba začervenání, především nevadí když se ho dá silnější vrstva nebo třeba dvě na nějaké problémovější místo. Přesto vypadá přirozeně, protože (nejsvětlejší odstín) není do oranžova a nedělá mapy. Roztírá se pěkně, přirovnala bych to k nějakému třeba fluidu, lehčímu krému. Já měla problém s Benefitím make-upem protože se mi špatně roztíral, přišlo mi jakoby v něm byl nasypaný pudr :D A taky krásně voní, už ta vůně o něm prozradí že je takový lehký (konzistencí) :) snad to bude stačit :)

      Vymazat
  5. ten wake me up mám teď taky a jsem s ním celkem spokojená :) akorát má takovou divně narůžovělou barvu a přijdu si jak prasátko :D ale je skvělý))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? :D Mě právě přijde že je takovej do béžova, hlavně že neni oranžovej :)

      Vymazat
  6. Super článok! :) a asi vyskúšam Wake me up od Rimmelu, keď je tu tak vychválený.
    bleulavander.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  7. Skvělý vkus ;-). POREfessional je můj drahoušek, už se bez něj neobejdu. Pleť je po něm jako z hedvábí.
    Vivi

    OdpovědětVymazat