sobota 5. ledna 2013

Wishlist + předsevzetí 2013

Jak už to tak bývá, začátkem každého nového roku se mluví o předsevzetích, přáních které si chceme splnit, věcech které si plánujeme pořídit. Stejně to je i u mě.
Můj největší cíl v roce 2013 je odmaturovat, dostat se na školu (nejlépe tu kam opravdu chci, ne na nějakou z kategorie "záchrana") a potom když to celé vyjde, zvládnout první semestr. Ale to teď vypadá jako nějaké sci-fi a vůbec mi nepřijde že to vše se stane v jednom roce.
Jediné předsevzetí které jsem si dala (samozřejmě kromě toho- šprtat se, šprtat se, šprtat se...) bylo přestat kouřit. Docela klasický a asi hodně rozšířený, já doufám že budu z toho minima lidí, co vydrží. Zatím se to daří, otázka je, zda mojí pevnou vůlí, či díky tomu, že jsem nemocná a mám problém i s tím vstát z postele a na nějaký cígo vážně nemám chuť. Ale vydržím. :)
Teď už k těm "přáním", které se budou plnit mnohem, mnohem snadněji a radši.

Mobil 
Po x letech jsem se rozhodla že iPhone už ne. Rozhodně do té doby než přijde Apple zase s něčím co by mohlo konkurovat. Když se prostě podívám co umí můj iPhone a bratrovo HTC tak je mi do pláče. Především když porovnám cenu (rozdíl asi 6 tisíc...). Apple ale nezatracuji, iPad je pořád nejlepší tablet :D Teď by u mě vyhrálo HTC one X nebo S.
A k němu samozřejmě nějaký pěkný obal :)


Černá/světlá kabelka
Nevím proč mi to trvá tak dlouho, ale už asi půl roku hledám ideální černou kabelku a stále jsem nenarazila na nějakou která by se mi vážně líbila. S blížícím se jarem přemýšlím spíš o světlé variantě. Hlavní požadavky jsou- velká- chci ji na tahání do školy; větší ucha, abych si ji mohla dát přes rameno; v ideálním případě DKNY(to bych volila béžovou) nebo Marc Jacobs :D; cvočky cvočky cvočky...


Lancome in Love 
Jedna kosmetická radost. Je šílené jak se člověk nechá zlákat reklamou a aniž by danou věc viděl na živo, chce jí. Na mě zapůsobila jarní kolekce od Lancome a už teď vím že si chci pořídit tvářenku. Možná i rtěnku... Ach jo :D



Nové golfové hole 
To se asi nesplní, ale co kdyby náhodou :) Minimálně potřebuji pořádný driver. Tenhle výběr určitě chápete- růžový design.



+ dalších milion věcí, které vlastně vůbec nepotřebuji, ale určitě se mi během roku zalíbí :)


Co si rozhodně nebudu kupovat- letní šaty, sukně, boty... protože přes podzim (ano, ne přes léto, ale přes podzim, takže mi leží s cedulkami ve skříni) jsem si nakoupila šaty i boty do 30°C. Například boty z tohoto článku. Jupíí.

Tak jdu zase popíjet čaj,
hezký zbytek víkendu
Caroline

P.S Bohužel na nějaké úpravy fotek nemám sílu, vše tedy (kromě 1.) z oficiálních stránek.

2 komentáře:

  1. teď jsi mi celkem nasadila brouka do hlavy, jelikož už dlouho přemýšlim o šetření si na iphone..spousta lidí z mého okolí má HTC a zajímalo by mě v čem je lepší :) Podle mě iphone je hlavně o značce a stane se z toho většinou prý srdcová záležitost..no,uvidíme:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem taky původně plánovala si k narozeninám teď v lednu pořídit iPhone 5 :) Mám ho už dlouho a vždycky mi přišli všechny telefony hrozně pozadu, plus samozřejmě je to prostě Apple :D Mě přijde že se Android teď hodně vyšvihnul a iOS se dlouho nezměnilo vlastně. Takže jen co Apple vydá nový (kompletně předělaný) iOS třeba do iPhonu 6, jdu pro něj opět :D Je to fakt srdcovka :D
      Pokud ale dostanu iP k narozkám tak se ale stejně zlobit nebudu xD

      Vymazat