neděle 11. března 2012

Barva na vlasy

Po celkem dlouhé době jsem se odhodlala se opět obarvit. Respektive spíš odbarvit :)
Moje původní barva vlasů je tmavě hnědá, takže dosáhnout přesně tak blond vlasů, jak chci, je celkem úspěch. Pokud samozřejmě nejdu do kadeřnictví. To ale podnikám tak jednou za půl roku, potom se ale nechám rozmazlovat v Toni&Guy. Hezky všechno zpraví a sjednotí :D
Už teď mám naplánováno, že při další návštěvě si nechám udělat nějakou přirozenější barvu, nechci být tolik peroxidní. Sama si na to ale radši troufat nebudu. Myslím že by se mi maximálně povedlo je hezky dát do nějakého oranžového odstínu.

Jediná barva, kterou jsem objevila, a která mi dokáže barvu pěkně vyžrat, je od Syossu. Musím si vzít samozřejmě nejsvětlejší odstín. Je to zesvětlovač 0-12. Asi docela síla. Naštěstí, a je to až k neuvěření, po všem co si na vlasy patlám, je mám opravdu kvalitní. Pár dní po odbarvení jsou trošku zesláblé, ale to se hned zpraví a mám je jako dřív. Dokonce i kadeřník co mě v Toni&Guy stříhá se divil :D

Jediná nevýhoda je asi to šílený svědění. Poprvé jsem si myslela, že budu mít po smytí barvy hlavu jeden velkej puchýř, nebo přinejmenším červenou jak rak.
Proto teď vlastně píšu tenhle článek- abych se zabavila a nemyslela na to a nemusela se drbat :D
Držte mi palce, ať nejsem oranžová.
Caroline

6 komentářů:

  1. Já na tyhle barvy moc chvály neslyšela, ale tak každému vyhovuje něco jiného. Tak nám pak ukaž výsledek :)

    http://spicedchocolate.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Bohuzel je to jediny co mi to vyzere :(

    OdpovědětVymazat
  3. jako kadeřnice tyhle odbarvovače nebudu nikdy schvalovat, ale je každého věc co si dává na vlasy a taky chápu, že každý nemá na to, aby chodil každý měsíc ke kadeřníkovi.
    Každopádně co říct musím, tak, že bys měla jít do tmavšího odstínu. Nemyslím zrovna hnědou, spíš plavou.. přirozenější. K Tvým očím by krásně pasovala a je to nádherná barva :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já z toho taky moc nejsem nadšená... Ale děkuju :)) o přirozenějši tmavší barvě právě přemýšlím :)) ale to nechám na profících :D pořád chci být blondýnka :)

      Vymazat
  4. Tenhle odbarvovač jsem teď taky zkoušela a nepřijde mi moc dobrý, normálně mám středně hnědé vlasy a nechytlo mi to moc dobře, takže sem potom musela používat šampon na odstranění žlutých tónů...(ale jak vidím tobě to chytlo skvěle, jak si to udělala?) No možná jsem jenom tak levá :D každopádně teď se chystám zase na zrzavo. :D A přeju ať se dobře rozhodneš pro ten jiný odstín ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě to u hlavy chytne vždycky krásně, ale dál to mam taky lehce nažloutlý a přijde mi že ty vlasy časem žloutnou ještě víc, to co mám třeba teď u lopatek, má úplně jinou barvu než u hlavy :D takže používám taky šampón na žluté tóny :) :D

      Vymazat