pondělí 12. března 2012

Gabriella Salvete 109

Ach jo. Dneska jsem neměla úplně výbornou náladu, takže jsem po cestě ze školy namířila aspoň do drogerie, koupit si nějakou drobnost na zlepšení. Nejdřív jsem objevila ve slevě nějaké Miss Sporty laky, ale nikdy jsem s nimi nebyla moc spokojená. Nakonec jsem vybrala jeden od GS, nádhernou pastelovou barvu. Nevím čim to je, ale těmhle odstínům jsem naprosto propadla. Nejvíc se mi v pastelové líbí růžová, modrá a broskvová.
Jedná se o odstín 119, měl by být se zpevňovačem, což taky není na škodu. Je hodně tekutý, celkem hezky se nanáší. Štetečku němám co vytknout.
Už první vrstva pěkně kryla, po druhé byl už přesně takový jaký jsem ho chtěla.
Nejsem si jistá jestli se ke mě úplně hodí, jsem hodně bledá. Sice nebude aspoň moc výrazný, já mám ale radši kontrasty. V létě, až se opálím, to bude jednoznačně můj favorit. Teď občas přemýšlím i o solárku, jen abych chytla nějakou lidskou barvu a nebyla jak smrtka, když je tu to jaro. A lak je další důvod proč jít :D



Koukla jsem na pár oblíbených blogů a našla recenze i od jiných blogerek- třeba Markvitka a nebo na stránkách sonidla.

Protože je už večer a taky jsem pěkně líná, fotka nebude :D  Zítra má být ale nějaký super teplý počasí, takže plánuju první outfit, abych se Vám taky už konečně ukázala... Takže to vyfotím všechno najednou.
Teď jdu psát nějakej "životopis", abych konečně měla brigádu. Fakt nevim co tam jako student napsat. :D
Krásný pondělní večer,
Caroline


edit:
Úplně jsem Vám zapomněla říct, jak jsem se v pátek rozčílila! Sháněla jsem kecky na jaro, měla jsem celkem vymyšlený jaký, Lacoste, plátěný, světlý... Napochodovala jsem do Office shoes, kde většinou pár modelů mají, a koukla se i na kolekci Tommy Hilfiger. Jen jsem zůstala stát a nemohla jsem se vzpamatovat. Minulý rok jsem si z jejich kolekce, v tomto krámě, koupila botky na klínku a vybrala si žabky. S žabkami jsem tak dlouho otálela, až je zlevnili z 900,- na asi 400,- ale neměli mojí velikost. Teď si tak prohlížím stojan a oni je tu mají, uvedené jako novou kolekci a za 1190,-!!!! Moje velikost asi už dostupná bude.... Chápete to? Stačí se podívat na stránky Tommy H. a každý vidí že tenhle rok mají něco jiného! Nechápu a ani chápat nechci. Asi se budu muset odstěhovat...

3 komentáře:

  1. vyzera to byt velmi pekna farba!

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Jéé, děkuju za označení a odkaz ke mě na blog :))
    Hezky sis vybrala, tenhle odstín je jeden z nejhezčích, co jsem u GS vůbec kdy viděla :)
    S těma botama je to teda síla, tohle opravdu nikdy nepochopím :(

    OdpovědětVymazat
  3. ta barva toho laku vypadá luxusně, asi budu muset zítra zavítat do drogerky! Chjo, tyhle blogy jsou mor! :D

    OdpovědětVymazat