středa 7. března 2012

Když nakupovat, tak s mamkou!

Určitě to někdo znáte... Jdete s rodičema na nákup, mají nějakou podivně rozdavačnou náladu :D
Dneska když jsem za nimi dorazila do Arkád, měla jsem v plánu obhlídnout v Bershce sáčka a koupit si pudr od Rimmelu. Jelikož se mi včera stala nemilá věc- celej pudr se mi rozlítnul vinou naší kočičky po koupelně. Ráno jsem vyštrachala nějakej provizorní. V umělém světle koupelny se mi zdál OK... Když jsem se na sebe podívala po příchodu do školy v našich umývárkách, kde je obrovské okno... Už to tolik OK nebylo. Vypadala jsem jak mrtvola. Jsem sice hodně (hodně!) bílá, tohle byl ale extrém. Už vím proč byl zaštrachanej někde hodně hluboko.
Aspoň jsem vypadala pořádně nemocně, když se pořád ve škole vymlouvám :D
Nejdřív jsem teda absolvovala pár obchodů s nimi. Myslela jsem že se rozbrečím v Guessu když jsem viděla krásnej šátek, velikostně bohužel tak na uvázání na kabelku. Přesně takovej, 90x90, a začala bych dělat smutný oči :D

Po chvíli jsem je opustila s úmyslem vydat se do tý Bershky. Měli přesně ty sáčka z mého wishlistu! Když jsem si ale vyzkoušela světle béžové, zjistila jsem (nejspíš i díky té mrtvolné barvě dneska), že je to na mě úplně vyblitý... Jsem hodně světlá, blondýna. Nojo.
Našla jsem si ještě to růžový a najednou se mi šíleně líbilo. Není vůbec křiklavý, spíš pastelový. Samozřejmě jsem nemohla najít Sko. Nebála jsem se ale zeptat a paní mi ho našla :D Přilítla máma, řekla že je super a už stála u kasy. Paráda. Je totiž dokonalý.

Pokračovali jsme do drogerie, kde jsem si vybrala teda pudr. Vsadila jsem na osvědčený Rimmel Stay Matte (projistotu tmavší) a konečně jsem si koupila rtěnku od Kate Moss n. 5. Dlouho jsem přemýšlela nad 3. ale tahle vyhrála :)



Tím můj super den ale zdaleka nekončil. Doma jsem našla lísteček že mám na poště balík- další sáčko! Tohle bylo trošku dražší. Šíleně se mi líbí věci od Abercrombie, takže když jsem viděla kolekci Elements of Ivy, věděla jsem že něco musím mít. Něchtělo se mi za něj ale dávat tolik, kolik chtěli v obchodě. Odjela jsem tedy bez něj s tím že si ho najdu na ebay. A našla. Neskutečně se těším až si ho vezmu k sukni z Hollisteru na jaře :) Miluju tenhle americkej "školní" styl. Jo a ještě se blazer jmenuje Blair- jako moje favoritka z Gossip Girl!



A pořád to není všechno. Moje maminka si vždycky koupí nějakou super předraženou řasenku v Sephoře a za týden mi jí strčí že jí připadá vyschlá, nebo že je fakt hrozná. Většinou není ani jedno :) Takže u mě dnes na stole přistála Benefit they're real! mascara. Popravdě řečeno... Dlouho mi asi žádná takhle nevyhovovala.
Teď jsem ještě úplnou náhodou otevřela únorový Cosmopolitan a našla od Rimmel vzorek na make-up Wake me up. A dokonce v nejsvětlejším odstínu! Takže zítra vyzkouším a možná si ho koupím :)
Zítra recenze make-upu a řasenky Benefit :) Snad se mi přes noc spraví pusina a vyzkouším i Kate.

Nejlepší nakonec- jdu se přejíst sushi! Pa!
Caroline :*



4 komentáře:

  1. tomu sa povie happy day, a to sacko je vazne skvele! hned by som ho brala:)...

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Takové dny jsou u mojí mamky tak max. 4x do měsíce :D Jinak sis vybrala pěkné věci :) A dobrou chuť, sushi bych si taky dala :D

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to růžové sáčko je dokonalé!!
    Tvoji mámu bych brala :D já s mojí na nákupech nebyla nikdy.

    OdpovědětVymazat