pondělí 19. března 2012

Lazy Caroline

Znáte ten pocit, kdy víte že se sebou musíte něco dělat, ale prostě se ne a ne donutit?

Už asi týden si říkám- Od zítřka nebudu jíst žádný blafy a jen hezky zdravě, bla bla bla...
Druhá věc je, že si konečně koupím permanentku do solária. Těch pár minut vždycky na jaře, abych dostala barvu, mě snad přece nezabije.
Třetí věc, která se vztahuje k té první- budu CVIČIT! Občas chci zajít do fitka, ale především chci začít opět cvičit 30-denní kurz s Jillian. Znáte to někdo? Myslím že je to u nás docela rozšířený už :)
Teda opět... cvičila jsem pouhé dva dny :D Šíleně mě to bavilo, pak jsem další den neměla čas... A další den si už hledala výmluvy.

Řekla jsem si že tyhle moje sliby možná dodržím, když se s někým podělím :)

Nepotřebuju vlastně vůbec hubnout, moje váha je přes všechno co jím, spíš podváha. Přesto se mi ale udělal nehezkej tukovej polštářek na břiše, z toho věčnýho nic nedělání. A na bokách mám takové ty faldíčky, přímo nad kalhotama. Minimální, ale jsou tam :D A já chci být do plavek jak andílek VS :D :D Plus by se mi trošku kondice hodila i na golf. 


Dnes tedy poslední sladká tečka





Takže už opravdu od zítřka :))

Cvičíte teď někdo Jillian? Nebo něco podobnýho? Hodili by se mi nějaké nápady na zdravou stravu, především na svačiny, které se dají vzít do školy.


Caroline


9 komentářů:

  1. Ahoj, nepoznám Jillian ale určite si ju pozriem a skúsim! Ja cvičím pravidelne každý deň, víkend pauza a mne najviac vyhovuje striedanie korčul, behu, bike, plávanie posilka ale ak idem do obedu korčulovať, večer ešte skočím do fitka , nakoľko korčule mi až tak veľa kalorií nespália kedže behávam. Ak chceš schudnúť, najrýchlejšie sa ti to podarí pri behu. Kocky na bruchu budeš mať z behu tiež :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Běh je na hubnutí super, to je pravda... Asi začnu s pejskem :) děkuji :)

      Vymazat
  2. děkuju za krásný komentář, moc mě potěšil! =)

    OdpovědětVymazat
  3. AMAZING! I LOVE YOUR BLOG! IT IS BEAUTIFUL. I AM NOW FOLLOWING. I HOPE YOU CAN CHECK MINE OUT AND FOLLOW: http://the-proverbs.blogspot.com THANKS FOR YOUR TIME, HOPE TO SEE YOU JOIN MY SITE. GOD BLESS !

    0:)

    OdpovědětVymazat
  4. Já chci začít..teda už tak měsíc, ale výmluv mam furt dost :/ v tomhle jsem fakt strašná :D absolutně nemam vůli. jinak skvělej blog sleduju :)

    http://missnothingfashion.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky :)
      Já začala dneska, zatím jsem to vydržela, ale jen jídlo, pohyb nic moc, jen procházka se psem :D

      Vymazat
  5. nejlepší je zlatej střed, žádnej extrém a nic nepřehánět :)

    Mandarina.

    OdpovědětVymazat
  6. od Jill jsem cvičila 30 day shred a pak 6 week six-pack (abych se přiznala, už jsem ho měla docvičit minulý týden, ale nakonec jsem cvičila dva dny a do teď jsem se nedostala k tomu, abych dodělala poslední 3 dny druhého levelu - stydím se).
    Je hrozné, že jednou na to nemáš čas a najednou druhý den už se Ti nechce.. přesně tohle se mi stalo taky, ale zítra už začnu ať se děje co se děje. Musím, prostě musím!!
    Jinak tohle cvičení (6 week six-pack) je jen na břicho a můžu Ti ho jedině doporučit. Taky jsem měla ty faldíky na bocích a na břichu a teď jsou pryč. Mám z toho strašnou radost. Nebyla jsem tlustá, tak jako Ty mám pořád podváhu i s tím co jím :D ale prostě přesně jak píšeš, měla jsem to z nic nedělání a už po prvním levelu (trvá 15 dní) jsem měla o pár cm míň jak v pase, tak na bocích. Je to jako kouzlo :D
    Druhý level je ale zabíjárna, na to fakt pozor :D První týden jsem myslela, že pojdu :D byla jsem v prdeli z dechem jak se říká.

    OdpovědětVymazat