čtvrtek 22. března 2012

New handbag! Guess?

Pokud bych si měla vybrat jednu věc, na který jsem závislá, určitě by to byly kabelky.




Tuhle krásnou crossbody mi přivezli rodiče z Itálie. Stála jen asi 79 Euro. Dneska jsem v Palladiu nakoukla do Guessu- tuhle kolekci už přivezli, ale její velká sestra (v It. 119 Euro) zde stojí 5000,-. Nechápu prostě proč si u nás Guess hraje na bůhví jakou značku. Já jejich kabelky miluju, především by Marciano odvětví, ale uvědomuju si, že to neni zas až tak něco úžasnýho, abych za to dala 5000 Kč. Myslím že 79 Euro je úplně adekvátní a odpovídá kvalitě, designu i tomu, že si člověk přece jenom platí lepší značku než Zara apod. Mimochodem třeba u téhle jsem kvalitou byla hodně překvapená- žádne nitky apod. a především je kráásně šitá. Asi jeden z nejlepších kousků co mám.
Na druhou stranu nemůžu souhlasit s holkama co kdákaj, že to je na úrovni H&M a že je to USA úplně běžná laciná značka. Byla jsem tam a neni. Berou to stejně jako my, jako jednu z těch lepších a ikdyž u nich není tak drahá jako tady, ty věci tam nějaký peníze stejně stojí. Takže bych to nedávala na úroveň nějakejch masivních levnejch řetězců. I ta kvalita je ve většině případů super. Není to samozřejmě kabelka na celý život jako LV. Ale tomu taky odpovídá ta cena. Bohužel mi připadá že většina holek posuzuje kvalitu podle padělků co si objednají na Aukru nebo Ebay (a daj za ně skoro totožnou cenu jako kdyby si jí koupili v USA nebo Německu).




No to jsem se zase rozčílila :D Šíleně se mi v Praze zalíbili boty, ale radši si počkám na výlet do Drážďan :)
Zítra jdu poprvé na golf ven tuhle sezónu, tak bude možná nějaký golfový outfit :D

Caroline

6 komentářů:

  1. líbí! :)

    http://itsjustaboutfeelings-lalique.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. úžasný blog :) Prosím navštív ma a keď chceš môžeš mi dať aj followera :) Vopred ti veľmi veľmi pekne ďakujem :)))

    jojaslife.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. já chci taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakyyyyyyyyyyyyyyyyy :D:(

    OdpovědětVymazat
  4. krásna taštička, vyzerá elegantne a luxusne! super výber :-)

    http://someonedifferent-denise.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. To je náhodička! :) Zrovna včera jsem přesně na tuhle kabelku koukala na Arkádách ve Van Graafu a mají jí tam asi za 2900,-- což je zhruba o litr dražší, než za kolik jí koupili rodiče viď. Je opravdu moc pěkná a vypadala kvalitně! Já mám od Guessu 4 kabelky, ale všechny jsem kupovala v Rakousku. Cenově to tam vyjde stejně jak u nás, ale nikdy jsem s kvalitou neměla nejmenší problém. Stojím si za tím, že nám sem vozí šunty. V ČR jsem si v Guessu koupila pásek a peněženku a obě dvě věci byly do půl roku na vyhození... :(

    OdpovědětVymazat