středa 14. března 2012

Outfit for today

Tak kdy přijde to slibované krásné počasí? Mělo být včera... Potom že prý až dnes. Tak snad zítra? Každý den se dívám na seznam.cz a je tam: Dnes 5°C, Zítra 15°C... :D


Původně jsem si chtěla vzít sukni nebo šortky s punčochoma a nový sáčko. Člověk míní, život mění. Skončila jsem opět v kalhotech, aby mi nebyla zima. Jediný co jsem vytáhla, tak "koženou" bundičku z Kaky, kterou jsem si koupila minulý rok, abych měla v čem jezdit na motorce s přítelem a zároveň mi v tom nebylo úplný vedro v létě. No na motorce mi samozřejmě fouká na záda, ale jinak je fajn.


Samozřejmě boty se mi nikam nevešli. Mám na sobě obyčejný černý lodičky z Bershky, tílko a jensy Pull&Bear, svetřík Hollister, bundu Kaky, kabelka Guess by Marciano a modrý šátek je Ed Hardy :)
Asi jsem si dneska dala mnohem větší práci s líčením. Použila jsem make-up Lancome, jehož vzoreček byl v Elle a asi si ho koupím. (až na něj ušetřím...) Pak klasicky pudr Rimmel, tvářenka Bourjois Rose d'or, Sephora tekuté linky a řasenka Benefit na kterou tu mám recenzi :) Poslední je rtěnka od Maybelline- Fruity Bubblegum. Hodně světloučká růžová, ale mě se líbí.




Vidíte kočičku? :D Pořád se okolo mě motala, tak jsem Vám jí vyfotila.
Doufám že bude zítra krásně a vytáhnu nějké barvičky.

Caroline

3 komentáře: