pondělí 5. března 2012

Wishlist na březen

Po dlouhém přemýšlení a hlavně čtení všech možných blogů jsem si usmyslela že některé věci už prostě nemůžu dál postrádat. Spoustu věcí jsem po přečtení pár recenzí vypustila, u spousty jsem se ale rozhodla že je fakt už musim vyzkoušet...


Jako první bych už šíleně dlouho chtěla vyzkoušet gelové linky. Přecijen to bude asi složitější ze začátku, já ale bez černých linek snad nevyjdu ani z domu... A tekuté mi prostě nějak nevyhovují, jsou podle mě moc drsné a umělé. Tužka se mi po půl dni samozřejmě ve vnějším koutku rozmaže a z vnitřního zmizí. 
Když gelové linky, tak samozřejmě štěteček :) Hodně holek píše o Essence, pár věcí od nich mám taky, tak ho asi zkusím.
Rtěnka Rimmel by Kate Moss. Tak po té toužím už dlouho. A po všech těch recenzích jak je úžasná už mi nic nebrání :) Od Kate si koupím určitě nějakou výraznější barvu. Doufám že ve stánku Rimmelu narazím na jednu rtěnku která se mi poděla nevím kam- byla pastelově růžová, ale úžasně pigmentovaná. Tak jí snad ještě vyrábí.
Předposlední kosmetický výrobek je báze pod make-up. Po týdnech dívání do zrcadla jsem se rozhodla že takhle to dál nejde, můj make up musí vydržet víc :D Nevím zda si pořídím přímo tuto od Dermacolu. Měla jsem asi 5 vzorečků od báze ze Sephory a bohužel se mi po ní zhoršila pleť a objevili se pupínky. Jinak ale držela perfektně. Možná jí zkusím znovu až budu mít pleť uplně v pořádku.
Miceleární pleťovou vodu od Biodermy jsem vůbec neznala. Vypadá to že zabírá, takže jí vyzkouším i na sobě. Bohužel se mi v posledních dvou měsících hodně zhoršila pleť a začalo se mi dělat ošklivé akné :( Vždycky dva dny nic, a pak najednou pět pupínků.... Tak uvidím jak mi pomůže tahle vodička.

Jediný kus oblečení po kterém toužím tohle jaro... (dobře, tak ne úplně jediný :D )
Nějaké krásné sáčko, v pastelové barvičce, né moc výrazné, ale taky né nezajímavé... Tohle jsem objevila na stránkách Bershky, líbí se mi dvě barvy, ale jedna je hodně výrazná růžová a nejsem si jistá jestli bych ji na sobě snesla. Vybrala jsem tedy tuhle :) Horší je že ho mají jen na Chodově, podle oficiálních stránek, a ještě k tomu v Mku, a já potřebuji S, nejlépe XS. Samozřejmě v té tmavší růžové ho mají. Takže budu jen čekat... Hodně podobné je i tohle, ale k němu bych měla pár námitek... Je ale dostupné. Asi půjdu zítra po obchodech a vyzkouším ho.

Caroline







2 komentáře:

  1. Tak z tvého wishlistu mám všechno kromě báze a rtěnky. Ty linky od Essence jsou bezkonkurenční - drží jak přibité a spolu se štětečkem je to neskutečná kombinace! Micerální voda Bioderma je úžasná na odlíčení. O bázi zatím neuvažuji, jelikož makeup nosím málokdy (spíš jen tónovací krém) a po rtěnce od Rimmelu pokukuji už delší dobu :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si nakonec pořídila jen rtěnku a sáčko, a nakonec ještě šortky ve stejné barvě :) Ale jsem spokojená :)

      Vymazat